Multidisciplinaire
Praktijk Anka
Voor uw mentaal en fysiek welzijn

Voor uw mentaal en fysiek welzijn

Over ANKA

Geest en lichaam zijn niet los te krijgen van elkaar en daarom is het belangrijk om de mens als een geheel te benaderen in zijn zoektocht naar gepaste hulpverlening. 

ANKA is een multidisciplinaire groepspraktijk waar de aandacht gericht wordt op zowel de mentale, als de fysieke gezondheid van de cliënt door collega’s die elk een expertise in hun vakgebied hebben. 

De voornaamste missie van ANKA is het creëren van laagdrempelige hulpverlening voor iedereen, met oog voor cultuursensitief werken.  Daarnaast is de samenwerking met externe hulpverleners (huisartsen, psychiaters, etc.) van groot belang om de kwaliteit van de hulpverlening te verbeteren.

Een intakegesprek inplannen kan zowel telefonisch, als via e-mail of het aanmeldingsformulier. Tijdens het intakegesprek wordt samen met de cliënt bekeken wat de aanmeldingsklachten zijn, om op deze manier een optimaal behandelplan op te stellen.

Aanbod van ANKA

Perfect Team

Ons Team

 

Veelgestelde vragen

 

Als u een afspraak wilt maken met een van onze specialisten, kunt u ofwel telefonisch, per e-mail of door het contactformulier op de website invullen met alle mogelijke details zodat onze expert u terug kan contacteren om de afspraak te bevestigen.

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren worden geannuleerd. Indien dit niet het geval is, worden de kosten van de sessie in rekening gebracht.

Individuele sessie psychotherapie: €60
Koppelsessie: €75
Sessie kinesitherapie: binnenkort beschikbaar
Sessie diëtiek: binnenkort beschikbaar
Sessie logopedie: binnenkort beschikbaar

De (gedeeltelijke) terugbetaling van de sessies is afhankelijk van de mutualiteit waarbij de cliënt aangesloten is. De terugbetalingsformulieren kunnen aangevraagd worden bij de mutualiteit of te vinden op de website van de betreffende mutualiteit.

Ja, elke psycholoog is gebonden aan beroepsgeheim. De informatie uitwisseling met derden (arts, psychiater, gezinsleden, school etc.) wordt enkel gedaan na uitdrukkelijke toestemming van de cliënt.