Aysegul Nazlitepe Klinisch Psycholoog

Hallo,

Ik ben Aysegul Nazlitepe, afgestudeerd als klinisch psychologe aan de Vrije Universiteit Brussel. Gedurende mijn stage binnen het Universitair Psychiatrisch Centrum Duffel heb ik de mogelijkheid gehad om te werken met diverse problematieken (psychose, verslavingsproblemen, depressie…) en verschillende culturele achtergronden. Het is mijn doel om betekenisvol te zijn voor anderen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.


Kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en ouderen kunnen bij mij terecht voor individuele begeleiding. Dit voor allerhande eerstelijnsproblematieken, die kunnen variëren van stress, angst, relatie- en familiale problemen, laag zelfbeeld, identiteisproblemen tot niet goed in je vel voelen.


In een eerste, verkennend gesprek proberen we samen een zicht te krijgen op de klacht en zijn context. Daarna bepalen we samen met jou een behandelplan, dit uiteraard afgestemd op jouw tempo en verwachtingen. De gesprekken kunnen doorgaan in het Nederlands en Turks.


Dus, zit je niet goed in je vel ? Ben je de connectie kwijt met jezelf, met je partner… ? Of heb je andere moeilijkheden, ook al zijn die op dit moment nog niet zo duidelijk. Ik luister graag naar jouw verhaal en help je terug regisseur worden van je eigen leven.
Voor vragen of een afspraak, neem gerust contact op.

ayesgul.nazlitepe@praktijkanka.be

+32 484 97 55 49